Web Analytics
scris marți, 15.10.2024

UEFA s-a opus!

România dispută al doilea meci al acțiunii din octombrie în Lituania, la Kaunas, marți, 15 octombrie, de la ora 21.45.

UEFA s-a opus!

Echipa României a vrut să facă antrenamentul oficial de luni seară pe stadionul pe care se va juca meciul, pentru a se acomoda condițiilor, așa cum se procedează aproape întotdeauna, dar UEFA a refuzat!

Deși protocolul UEFA, respectat inclusiv la meciurile din cupele europene, specifică faptul că echipa vizitatoare efectuează antrenamentul oficial pe stadionul pe care urmează să joace meciul, în Lituania, forul continental a decis să se procedeze diferit.

Motivul? Starea gazonului stadionului din Kaunas, care ar fi precară. Pentru a proteja suprafața de joc, UEFA i-a refuzat României accesul pe gazonul arenei din Kaunas, deși reprezentanții FRF l-au solicitat cu fermintate.

”Românii au cerut ferm ca antrenamentul oficial să aibă loc pe stadionul Darius și Girenas, dar UEFA a răspuns categoric că nu se poate”, a spus Tautvydas Vencevicius, ofițerul de presă al echipei naționale a Lituaniei, potrivit fanatik.

România a efectuat, în schimb, antrenamentul oficial în baza Kaunas Zalgiris.

Citește și: Esteban Orozco, jucătorul Argeșului, a fost integralist în victoria cu Liberia

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...