Web Analytics
scris marți, 15.10.2024

O fată de 15 ani a fost găsită moartă în camera sa

O adolescentă de 15 ani a fost găsită moartă în casă, în comuna Dor Mărut din județul Călărași. Polițiștii cred că s-a sinucis, ea fiind singură acasă în momentul morții. Potrivit presei locale, minora și-ar fi pierdut viața în timp ce ar fi încercat să facă o provocare de pe TikTok.Adolescenta ar fi nepoata primarului din Dor Mărunt, au transmis surse pentru Știrile ProTV.

O fată de 15 ani a fost găsită moartă în camera sa

Apropiații adolescentei au spus că în ultima perioadă ea vorbea de sinucidere. Nu au fost găsite urme de violență pe corpul ei, au mai precizat sursele.

Citește și: O femeie a fost ucisă de propriul copil cu mai multe lovituri de cuțit

Familia este cea care a făcut această descoperire. Imediat a alertat autoritățile printr-un apel la 112. La fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din zona Lehliu Gară, care a început manevrele de resuscitare.

Din cauza faptului că starea fetei nu se îmbunătățea, ajutoarele au solicitat sprijin suplimentar și a venit și un echipaj din Călărași, însoțit de un medic. După mai bine de o oră, în care medicii au încercat să o readucă la viață, cadrele medicale au declarat decesul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...