Web Analytics
scris duminică, 13.10.2024

Temperaturi de toamnă în toată ţara, mai cald în sud. Când va ploua

Chiar dacă vremea s-a răcit puţin, temperaturile revin la valorile spcifice toamnei, iar pe alocuri va ploua. În zilele următoare, cel mai cald va fi în zona de sud a țării, unde se vor înregistra și maxime de 24 de grade Celsius – a spus Florinela Georgescu, director ANM, la Digi24.

Temperaturi de toamnă în toată ţara, mai cald în sud. Când va ploua

Citeşte şi: România va produce carne hibrid. Ce vor conține produsele obținute în laboratorul de la Timișoara

Am revenit la temperaturile normale pentru jumătatea lunii octombrie și ne vom menține cu un astfel de regim termic și pe parcursul săptămânii care începe. Aceasta înseamnă că temperaturile maxime se vor încadra, azi și în zilele următoare, între 12 și 24 grade. Cele mai scăzute temperaturi de așteptat în partea de nord a Moldovei. Cele mai ridicate – în regiunile sudice, Oltenia, dar treptat aria temperaturilor de peste 20 de grade se va resimți în sud”, a explicat directorul ANM la Digi24.

Cu toate acestea, nu scăpăm de ploi. Duminică și luni vor apărea precipitații în partea de nord, în vest și centru, iar de miercuri ploile vor ajunge și în sudul țării.

Condiții în care temperaturile de miercuri vor marca o scădere în Oltenia, Muntenia, în capitală și în Dobrogea. Urmează să ne menținem în temperaturi firești pentru această perioadă. În zona montană este rece și nu este exclus să apară trecător câțiva fulgi, fără să se depună strat de zăpadă”,  a mai spus Florinela Georgescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...