Web Analytics
scris sâmbătă, 12.10.2024

15 câini captivi şi cu răni, găsiţi la percheziţiile făcute la doi braconieri

În locuințele a doi bărbați cercetați pentru braconaj cinegetic, polițiștii din Tulcea au găsit vineri, 11 octombrie, un trofeu de căprior, un craniu de mistreț și 15 câini închiși și cu răni vizibile.

15 câini captivi şi cu răni, găsiţi la percheziţiile făcute la doi braconieri

Citeşte şi: Accidente în Argeş. O maşină răsturnată, alte două – lovite

”Cu această ocazie, la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, au fost descoperiţi nouă câini ce prezentau multiple răni, aceştia fiind relocaţi de către poliţişti într-un adăpost privat, şi cinci kilograme de carne, precum şi un craniu provenit de la un porc mistreţ şi un cuţit tip baionetă, obiectele fiind ridicate de poliţişti în vederea probării activităţii infracţionale”, au anunţat poliţiştii, potrivit adevarul.ro.

În locuința celuilalt bărbat, în vârstă de 39 de ani, poliţiştii care au efectuat percheziţiile au găsit șase câini, cu multiple răni, aceștia fiind duși la un adăpost privat, un trofeu de căprior, o suliţă, un pumnal cu teacă şi un autoturism ce era folosit la transportul câinilor, a transmis News.ro.

Ambii bărbați cercetați pentru braconaj cinegetic au primit amenzi de 17.500 de lei – au scris cei de la adevarul.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...