Web Analytics
scris sâmbătă, 12.10.2024

Accidente în Argeş. O maşină răsturnată, alte două – lovite

Două evenimente rutiere au avut loc sâmbătă, 12 octombrie, în jurul orei prânzului, în Argeş. Pompierii intervin la două accidente de circulaţie produse în comunele Moşoaia şi Bradu.

Accidente în Argeş. O maşină răsturnată, alte două – lovite

Citeşte şi: Argeș. Transportator de lemne prins cu GPS-ul dezactivat

În împrejurări care vor fi stabilite de poliţişti, dar, probabil, şi din cauza neatenţiei în trafic în condiţii de vreme nefavorabilă, în comuna Moșoaia, satul Smeura, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La faţa locului acţionează pompierii de la Detașamentul Pitești, cu o autospecială de intervenție, alături de un echipaj al serviciului de Ambulanţă Judeţean. O persoană a fost evaluată medical, dar nu s-a impus transportul său la spital.

În accidentul din comuna Albota, produs pe DN 65, au fost implicate două autoturisme. Au intervenit pompierii de la Detașamentul Bradu, cu o autospecială de stingere și cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Două persoane au fost asistat medicale, dar nici în caest caz nu a fost necesar transportul la spital.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...