Web Analytics
scris joi, 10.10.2024

Schimbări la vârf în Poliție. Mârzacu – de la DGA Argeș, la comanda IPJ Dolj

Sunt schimbări la vârf în Poliție, dar și în structucturi teritoriale al ale Ministerului Afacerilor Interne, așa cum este Direcția Generală Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Argeș.

Schimbări la vârf în Poliție. Mârzacu – de la DGA Argeș, la comanda IPJ Dolj

Citește și: Ionuţ Gheorghe, director general al CAS Argeş, reacţionează în cazul morţii lui Mircea Andreescu la Spitalul Călineşti: „E inadmisibil! Când ai bani în cont să cumperi tot ce-i trebuie pacientului, de ce să fie nevoit aparţinătorul să cumpere?!”

Astfel, comisarul-șef Marius Mârzacu (în fotografie) a fost mutat de la conducerea DGA Argeș la comanda Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, pe funcție de general.

De asemenea, comisarul-șef Alin Stan, de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, a fost promovat ca adjunct al comandantului IPJ Dâmbovița.

Totodată, Cosmin Luca, șef serviciu Investigarea Fraudelor la IPJ Argeș, a fost avansat adjunct al comandantului IPJ Argeș, în locul cms. șef Gabriel Gherghe, care – vă reamintim – a fost numit inspector-șef al IPJ Vâlcea.

Toate aceste schimbări ne-au fost confirmate de comisarul-șef Marian Badea, comandantul Poliției Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...