Web Analytics
scris joi, 10.10.2024

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Faptul că după 30 de ani mai avem ziare în formă tipărită demonstrează că facem ceea ce trebuie”

„Jurnalul de Argeş” are aproape aceeaşi vârstă cu „Evenimentul Muscelean”. Iar faptul că după 30 de ani mai avem ziare în formă tipărită demonstrează că, per total, facem ceea ce trebuie în acest domeniu, al presei.

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Faptul că după 30 de ani mai avem ziare în formă tipărită demonstrează că facem ceea ce trebuie”

De foarte multe ori le-am dat exemplu colegilor mei de la „Evenimentul Muscelean” în privinţa modului de presă de la „Jurnalul de Argeş”, aşa cum, în decursul timpului, am mai dat exemple şi din „Curierul zilei”, şi din „Argeşul”. Prin modul în care faceţi voi presă eu mă refer şi la titluri, şi la tematică, şi la conţinutul articolelor. Mi s-a întâmplat de multe ori să citesc în unele publicaţii titlul câte unui articol şi să nu înţeleg despre ce este vorba.
În concluzie, deşi aş putea să să vă urez să aveţi parte de ceea ce-mi doresc şi mie, vreau ca cititorii să reţină doar esenţialul: La mulţi ani, „Jurnalul de Argeş”!
Paul Vişan, patron la „Evenimentul Muscelean”

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Cu profesionalism, să transmiteţi aşa cum ştiţi voi datele, şi cu bune, şi cu rele!”

Citește și 30 de ani de Jurnal de Argeş. „Urez întregului colectiv sănătate, putere de muncă şi determinare!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...