Web Analytics
scris miercuri, 09.10.2024

Prins de polițiști la scurt timp după ce a tâlhărit o femeie în Pitești

În ziua de 8 octombrie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie care se afla pe strada Depozitelor din municipiul Pitești, cu privire la faptul că un bărbat ar fi lovit-o și i-ar fi sustras geanta.

Prins de polițiști la scurt timp după ce a tâlhărit o femeie în Pitești

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, la căutări luând parte polițiști de ordine publică și de investigații criminale din cadrul subunității amintite. În urma căutărilor, bărbatul a fost identificat, în zona albiei râului Argeș, având asupra sa bunurile sesizate ca fiind sustrase._

Citește și S-a stins din viaţă profesorul-antrenor Ene Lucian

Bărbatul în cauză, de 38 de ani, cu domiciliul în București, a fost condus la sediul poliției, pentru verificări. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului și parcurgere a etapelor procesuale, bărbatul de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 9 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...