Web Analytics
scris miercuri, 09.10.2024

Încă o contestație la candidatura lui Mircea Geoană. CCR este în ședință

Curtea Constituţională a României se reuneşte, miercuri, într-o nouă şedinţă. Pe ordinea de zi sunt două dosare, iar unul dintre ele include o nouă contestație împotriva candidaturii lui Mircea Geoană la Președinția României. În același timp, același candidat a formulat și el o contestație.

Încă o contestație la candidatura lui Mircea Geoană. CCR este în ședință

Citește și: A început campania de vaccinare antigripală. Cine poate beneficia de vaccin gratuit

Cele două dosare pe care cei nouă judecători de la CCR le analizează miercuri au un singur nume: Mircea Geoană.

Candidatul independent a formulat o contestație față de procedura referitoare la acreditarea delegaţilor şi completarea birourilor electorale, transmite News.ro.

  1. Dosar nr.3101F/2024 – Contestaţie împotriva Deciziilor Biroului Electoral Central nr.4/D/24.09.2024 şi, respectiv, a Deciziei nr.12/D/30.09.2024, contestaţie formulată de domnul Mircea – Dan Geoană

Decizia Biroului Electoral Central nr.4/D/24.09.2024se referă la aprobarea procedurii de acreditare a delegaţilor formaţiunilor politice care participă la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024 şi nu au reprezentanţi în biroul electoral al secţiei de votare sau în biroul electoral pentru votul prin corespondenţă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...