Web Analytics
scris duminică, 06.10.2024

BEC a respins a doua candidatură a Dianei Șoșoacă

A doua candidatură a Dianei Șoșoacă a fost respinsă ca inadmisibilă de către Biroul Electoral Central, reunit în ședință duminică seară, susțin surse citate de Realitatea PLUS. Eurodeputata și-a depus din nou dosarul după ce a fost eliminată de CCR în cursa pentru Cotroceni.

BEC a respins a doua candidatură a Dianei Șoșoacă

Președinta SOS România și-a depus din nou candidatura pentru alegerile prezidențiale la Biroul Electoral Central, sâmbătă seară, cu zece minute înainte de expirarea termenului.

Citește și: ALDE Europe a adoptat o rezoluție prin care cere aderarea României şi Bulgariei la Schengen

„Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura sâmbătă, la 23.50. Termenul de depunere a candidaturilor a expirat azi-noapte, la ora 24.00, iar dânsa a depus la 23.50, deci în termen. Nu a mai depus semnăturile, a depus dosarul de candidatură fără semnături. Biroul Electoral Central se pronunţă în 24 de ore asupra candidaturilor, iar astăzi, la ora 18.00, BEC se va pronunţa pe candidatura lui Ludovic Orban, care a fost depusă ieri după-masă, spre seară, şi pe a Dianei Şoşoacă. După şedinţă, BEC va da un comunicat de presă”, a declarat președintele BEC, Toni Greblă, pentru Agerpres.

Candidații la alegerile prezidențiale și-au putut depune candidaturile până în 5 octombrie, la ora 24.00. După judecarea unor eventuale contestații la Curtea Constituțională, candidaturile rămân definitive pe 10 octombrie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...