Web Analytics
scris duminică, 06.10.2024

Cătălin Straton, portarul echipei FC Argeș: „Suntem datori culorilor clubului”

FC Argeș a învins-o, în deplasare, scor 2-1, pe Metaloglobus București, într-un meci din cadrul etapei a noua din Liga 2. 

Cătălin Straton, portarul echipei FC Argeș: „Suntem datori culorilor clubului”

Pentru piteșteni au marcat Mario Tudose (în minutul 50) și Robert Moldoveanu (în minutul 56), în timp ce pentru bucureșteni a înscris Georgian Honciu (în minutul 73). 

În urma acestui rezultat, Metaloglobus se află pe locul al treilea în clasamentul Ligii a 2-a, cu 18 puncte acumulate după 9 etape. De partea cealaltă, FC Argeș ocupă poziția a 12-a a ierarhiei, cu 12 puncte. 

Înaintea acestei victorii cu Metaloglobus, FC Argeș le mai învinsese pe Concordia Chiajna (3-2, acasă) și CSM Focșani (2-0, acasă). 

Portarul Cătălin Straton este unul dintre cei mai experimentați jucători din echipa pregătită de Bogdan Andone, iar sâmbătă, în jocul cu Metaloglobus, a apărat foarte bine, în ciuda golului primit.

Contactat telefonic, Straton a punctat aspectele care au făcut diferența în acel meci și care i-au adus Argeșului trei puncte.

„Stema pe care o avem inscripționată pe tricouri a făcut diferența și mi-ar plăcea s-o respectăm cu strictețe și de acum înainte, cel puțin ca în jocul cu Metaloglobus.

Suntem datori culorilor clubului. Putem pierde sau câștiga un joc, dar întotdeauna trebuie să dăm totul pe teren. Este fotbal și orice este posibil, nu poate fi totul roz mereu. Avem nevoie de victorii și trebuie să facem totul pentru a le obține.

Presiune a fost și va fi la FC Argeș. Dar Bogdan Andone și Dani Coman au un merit foarte mare: au știut să ne elibereze de această presiune și să ne facă să ne bucurăm de fotbal. Ne așteptam la un meci foarte greu cu Metaloglobus, pentru că întâlneam echipa de pe locul secund, care are un antrenor foarte bun, Ianis Zicu. Ne-am respectat adversarul.

Cu o seară înainte de joc, eu și colegii mei ne spuneam că suntem FC Argeș și trebuie să ne impunem jocul. Am făcut un meci bun și sunt ferm convins că experiența lui Bogdan Andone își va spune cuvântul”, ne-a declarat Cătălin Straton, portarul echipei FC Argeș.

Citește și: FC Argeș Basketball a fost învinsă de Steaua București

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...