Web Analytics
scris duminică, 06.10.2024

Aproape 600 de permise auto, reținute în ultimele 24 de ore

Aproape 600 de permise auto au fost reținute în ultimele 24 de ore, anunță Inspectoratul General al Poliției Române.

Aproape 600 de permise auto, reținute în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au intervenit, în ultimele 24 de ore, la aproape 3.000 de solicitări ale cetăţenilor, au fost constatate peste 9.000 de fapte contravenţionale, iar 586 de permise de conducere au fost reţinute, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), duminică, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Citește și: Veste bună pentru șoferi! Ar putea scăpa de amenda automată pentru lipsa rovinietei

Sâmbătă, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 468 de acţiuni şi au intervenit la 2.990 de evenimente, dintre care 2.528 au fost sesizate de cetăţeni prin 112. De asemenea, au fost depistate 17 persoane urmărite naţional şi internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 43 de măsuri preventive. Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 9.177 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.098.122 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 137 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 586 de permise de conducere, dintre care 222 pentru viteză, 68 pentru alcool şi 17 pentru droguri, se precizează în comunicat, conform Agerpres. De asemenea, au fost retrase 375 de certificate de înmatriculare. 

Citește și: Prețul curentului electric va crește cu până la 120% din 2025

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...