Web Analytics
scris duminică, 06.10.2024

Șoșoacă: Niciodată să nu votați cu Simion, trădătorul neamului românesc

După ce Curtea Constituțională a votat pentru invalidarea candidaturii la prezidențiale a Dianei Șoșoacă, aceasta s-a dezlănțuit pe rețele de socializare, acuzând imixtiuni politice, amestecul UE, al evreilor și americanilor. Decizia eliminării reprezentantei SOS România din cursa electorală pentru președinția României a fost criticată și de reprezentanții PNL și USR. Atât liberalii cât și USR-iștii au apreciat că judecătorii Curții au intrat într-un joc politic, eliminarea Dianei Șoșoacă devenind un avantaj pentru liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Șoșoacă: Niciodată să nu votați cu Simion, trădătorul neamului românesc

Citește și: Scandal la Teqball World Series de la Budapesta: „Urâm România!”

Deputatul liberal Florin Roman a scris că Marcel Ciolacu încearcă să-l aducă pe George Simion în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, pentru a-i fi mai ușor să câștige președinția țării, pe modelul electoral din 2000, când Iliescu a ajuns în turul doi cu extremistul Vadim Tudor.

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit împotriva lui George Simion, îndemându-și electoratul să nu-l voteze:  „Niciodată să nu votați cu Simion, trădătorul neamului românesc, cel mai mare trădător al neamului. Niciodată! Dacă vreți ceva, salvați-vă țara, nu stați în case, nu stați pe Tik-Tok, nu stați pe Facebook (…) Arată foarte clar că nu mai avem democrație, nici măcar nu mai avem România”, a spus Șoșoacă, într-un loive transmis pe rețele de socializare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...