Web Analytics
scris sâmbătă, 05.10.2024

VIDEO. 2 tineri MORȚI într-un accident, la Rătești. Au intrat cu mașina în stâlp 

Un accident a avut loc, azi-noapte, la Rătești. Potrivit informațiilor, 2 tineri de 22, respectiv 15 ani au murit în urma accidentului. Șoferul, tânărul de 22 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat în stâlp. 

VIDEO. 2 tineri MORȚI într-un accident, la Rătești. Au intrat cu mașina în stâlp 


Citește și: Scandal la Teqball World Series de la Budapesta: „Urâm România!”

“*Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Rătești, care conducea un autoturism pe DJ 702G, pe raza localității de domiciliu, circulând din direcția Căteasca spre Crângurile, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a parasit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp și gardul unui imobil, răsturnându-se de mai multe ori.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, precum și al celuilalt ocupant, minor de 15 ani.

Un cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, transmite IPJ ARGEȘ. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...