Web Analytics
scris vineri, 04.10.2024

România U15 a câștigat Turneul de Dezvoltare UEFA din Bulgaria. Vezi cine a reprezentat pe FC Argeș

Reprezentativa feminină U15 a României a câștigat Turneul de Dezvoltare UEFA din Bulgaria. În perioada 29 septembrie – 4 octombrie, naționala feminină U15 a participat la Turneul de Dezvoltare UEFA din Bulgaria, unde a întâlnit țara gazdă, Ungaria și Irlanda de Nord.

România U15 a câștigat Turneul de Dezvoltare UEFA din Bulgaria. Vezi cine a reprezentat pe FC Argeș

Din lotul României a făcut parte și Rebeca Abagiu, jucătoare legitimată la FC Argeș. La lotul național a avut-o alături pe Cristina Sandu, antrenorul secund al Naționalei și principal la FC Argeș U15. Primul meci pe care tricolorele l-au jucat a fost duminică, 29 septembrie, la Sliven, contra Irlandei de Nord. Meciul a fost întrerupt la pauză din cauza vremii nefavorabile, la scorul de 2-0 pentru România. Partida s-a reluat joi, 3 octombrie, și s-a încheiat cu victoria naționalei noastre, scor 3-0, după ce tricolorele au mai marcat o dată și în partea secundă. Primele două reușite ale României au fost înscrise de Delia Mihalache și Iris Crișan, în timp ce Meda Micușan a punctat în partea secundă, stabilind scorul final.

Citește și Violetul Yanis Pîrvu, convocat la echipa națională Under 18 a României

În cel de-al doilea meci, tricolorele au învins Bulgaria la loviturile de departajare, cu scorul de 5-4, după ce la finalul timpului regulamentar tabela era neschimbată. În ultimul meci, cel cu Ungaria, româncele au câștigat cu 2-0, Rebeca Abagiu, jucătoarea violetă, reușind să marcheze un gol superb cu capul în minutul 17.

Sursa: www.argesfc.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...