Web Analytics
scris vineri, 04.10.2024

Pompierii argeșeni continuă misiunea în Galați

Pompierii argeșeni continuă misiunile în zonele afectate de inundații. Reamintim că, după ploile abundente din septembrie, peste 900 de pompieri i-au sprijinit pe colegii din județul Galați.

Pompierii argeșeni continuă misiunea în Galați

Au curățat de mâl gospodăriile afectate de inundații, au evacuat apa din subsoluri, curți și locuințe și au mutat grămezi de obiecte și aparatură deteriorată. Printre ei s-au aflat și 52 de pompieri din Argeș, detalii, aici: VIDEO. 52 de pompieri argeșeni i-au ajutat pe sinistrații din Galați.

„Împreună, depășim orice obstacol! Pompierii argeșeni continuă misiunile în zonele afectate de inundațiile din județul Galați, oferind sprijin celor care au nevoie. În fața provocărilor naturii, solidaritatea și dedicarea lor rămân neclintite. Fiecare misiune pe care o desfășoară și fiecare mână de ajutor întinsă semenilor, aduc speranță în mijlocul suferinței. Mulțumim celor implicați pentru devotamentul lor!”, a transmis ISU Argeș.

Citește și Accident la Pitești. Un tânăr a intrat cu mașina în zidul unui bloc

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...