Web Analytics
scris vineri, 04.10.2024

Argeșean arestat după ce a luat o tânără la ocazie și a pipăit-o

Joi, 3 octombrie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind o agresiune sexuală săvârșită asupra unei adolescente, și au reținut un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Argeșean arestat după ce a luat o tânără la ocazie și a pipăit-o

Citește și: Accident la Pitești. Un tânăr a intrat cu mașina în zidul unui bloc

Din cercetări s-a stabilit că pe 25 septembrie, în jurul orei 15:00, o persoană necunoscută, identificată în urma cercetărilor ca fiind bărbatul de 45 de ani, din Bradu, a luat la ocazie cu autoturismul, din municipiul Pitești, o minoră în vârstă de 16 ani, pe care ar fi pipăit-o în zonele intime – după cum ne comunică Biroul de presă al IPJ Argeș.

Joi, 3 octombrie, cel în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției, pentru cercetări.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Apoi el a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea sa preventivă timp de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...