Web Analytics
scris vineri, 04.10.2024

Soția lui Cristi Tănase, fotografii spectaculoase pe Instagram 

Soția fostului fotbalist Cristi Tănase, Adina Maria, a captat atenția pe rețelele sociale cu o serie de imagini provocatoare postate de ziua ei de naștere. Adina Maria a împlinit 30 de ani și a marcat evenimentul printr-o ședință foto spectaculoasă, în care a fost însoțită de fiica ei de doar 6 luni, pe care o are cu „Dodel”. 

Soția lui Cristi Tănase, fotografii spectaculoase pe Instagram 

„De mică mi-am dorit să fiu om mare, dar când realizam că viața nu e mereu așa cum ne dorim, înțelegem că doar iubirea aia pură ne face să fim mai buni! Ea (n.r.- fiica ei) e puterea și fericirea mea! Iar astăzi este despre mine, despre cine sunt, cum am evoluat, cum am crescut în toate sensurile. Cum am văzut defilând în timp anii mei, reușitele, eșecurile, oamenii, experiențele, familia, viața. O zi în care simt un bilanț la ce am. Mă cuprinde un sentiment de împlinire sufletească, o armonie”, a fost mesajul postat de Adina Maria.

Citește și: Apare o nouă sărbătoare națională în România

Postarea a atras rapid sute de aprecieri din partea celor peste 33.000 de urmăritori pe Instagram. Imaginile au venit într-un moment dificil pentru Adina, care este în plin divorț de fostul jucător al FCSB-ului, după ce l-a acuzat de acte de violență, obținând chiar un ordin de protecție împotriva lui.  Cu toate acestea, Adina a renunțat recent la ordinul de protecție, permițându-i lui Cristi Tănase să își vadă fiica. În ciuda acestei schimbări, relația dintre cei doi pare că nu mai poate fi reparată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...