Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

Săptămâna FC Argeș Basketball: Sâmbătă, cu Steaua, miercuri, în cupele europene

Vulturii piteșteni sunt gata să dispute primul meci oficial pe teren propriu al sezonului 2024-2025 în Liga Națională. Sâmbătă (05.10), de la ora 18:00, alb-violeții primesc vizita celor de la Steaua București, în cadrul etapei a 3-a din sezonul regulat. La doar 4 zile distanță, mai exact miercuri (09.10), FC Argeș se duelează cu Parnu Sadam (Estonia), la Pitești Arena, în cadrul primei etape din Grupa E a FIBA Europe Cup, într-un moment istoric. Primul joc european în noua polivalentă și revenirea formației în competiție după 12 ani.

Săptămâna FC Argeș Basketball: Sâmbătă, cu Steaua, miercuri, în cupele europene

Citește și Simona Halep, eliminată de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

Este un program infernal, cu care jucătorii lui Nebojsa Vidic trebuie să țină pasul într-un mod pozitiv. Echipa piteșteană va juca, în următoarea lună, câte două meciuri pe săptămână. Grupa E din FIBA Europe Cup mai cuprinde două formații puternice. Este vorba despre CSM Oradea, vicecampioana României, și Spojnia Stargard, unul dintre numele mari ale baschetului polonez. În ceea ce privește programul, alb-violeții vor disputa celelalte două meciuri, de acasă, în noiembrie, respectiv pe 6 (cu Spojnia) și 13 (cu Oradea).

Biletele, pentru ambele întâlniri, sunt disponibile pe www.biletesmart.ro/pitesti și la casieria Pitești Arena. Hai și tu alături de băieți. Hai, FC Argeș!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...