Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

PF Daniel, mesaj de felicitare din partea Preafericitului Patriarh Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii

PF Daniel a primit un mesaj de felicitare din partea Preafericitului Patriarh Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii, cu ocazia aniversării întronizării sale ca Patriarh al României.

PF Daniel, mesaj de felicitare din partea Preafericitului Patriarh Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii

ADEVĂRUL BISERICII.RO prezintă, în exclusivitate în România, mesajul pe care Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, l-a primit din partea omologului său din Rusia.

În mesajul său, Patriarhul Kiril și-a exprimat aprecierea pentru contribuția Patriarhului Daniel la întărirea credinței și reînvierea vieții bisericești în România. „De-a lungul anilor de osteneli zeloase, ați făcut multe pentru a reînvia viața bisericească și pentru a întări turma care v-a fost încredințată în sfânta credință paternă”, a transmis Patriarhul Moscovei.

Citește și: Comisia Europeană va distribui tinerilor 35 500 de permise de călătorie gratuite DiscoverEU

Patriarhul Kiril a subliniat că, sub conducerea Patriarhului Daniel, Biserica Ortodoxă Română continuă să proclame dragostea lui Hristos și să mărturisească valorile Evangheliei într-o lume modernă, în continuă schimbare.

„Îți doresc pace, bucurie nestingherită în Domnul și ajutorul Lui generos în slujirea ta mare preot,” a adăugat Patriarhul Kirill, exprimându-și sprijinul și dragostea frățească în Hristos.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...