Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

Victor Ponta explică de ce Marcel Ciolacu ar câștiga turul 2 cu Geoană: Nu are mașină, nu are mecanic, nici PR!

Victor Ponta, fost premier al României, mizează pe o victorie a candidatului PSD Marcel Ciolacu, la prezidențiale, dacă acesta ar intra în turul 2 cu independetul, ex – PSD, Mircea Geoană. Deși spune că pe hârtie Mircea Geoană e un candidat bun, șansele acestuia la victorie ar fi mici fiind că din campania sa lipsesc element cheie.

Victor Ponta explică de ce Marcel Ciolacu ar câștiga turul 2 cu Geoană: Nu are mașină, nu are mecanic, nici PR!

Citește și Cisterna răsturnată în Ciofrângeni a blocat un sens de circulație

Mircea Geoană e ca un pilot fără mașină, fără echipă, spune Victor Ponta

„Poate Geoană să intre în turul 2. Problema la Geoană e următoarea. E un pilot foarte bun de Formula 1. Geoană e pe zona externă, vorbește bine, are experiența NATO și zice: vreau să particip și eu la cursa de Formula 1 de la Singapore, dar n-am mașină, n-am mecanici, n-am camioane, n-am manager de PR. Dar dacă nu are toate astea nu poate să participe, e foarte greu. Totuși, o bătălie politică la nivel de președinte presupune un mecanism. În România și în orice țară, dacă candidezi la funcția numărul 1 îți trebuie o echipă mare. Mircea Geoană e un pilot foarte bun, care merge pe pistă, pe jos, dar n-are mecanici, n-are mașină… Nu știu dacă va intra în turul 2. Poate. Dacă sunt foarte slabi cei cu mașini, dacă se ciocnesc. Ciucă are și el a doua cea mai bună mașină, PSD a avut mereu cea mai bună mașină. Dar dacă Ciucă dă cu ea în gard atunci nu știu. La fel și USR sau AUR.

În mod normal să-l acuzi pe fostul secretar general al NATO că e cu rușii e o prostie. Până când apare cineva foarte cunoscut din afară, Mikhail Khodorkovsky. Acolo e o problemă, e un impact. Eu îl cunosc pe Khodorkovsky, e un tip radical anti-Putin. El a fost prieten cu Putin, a făcut miliarde, l-a băgat la pușcărie. Dacă zicea cineva din România cred că nu-l afecta pe Geoană deloc, dar când spune Khodorkovsky cred că e o problemă”, a declarat Victor Ponta la DCNews, conform România TV.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...