Web Analytics
scris vineri, 04.10.2024

Lasconi s-a împrumutat în an electoral

La doar câteva zile după ce își completase declarația de avere pe acest an, primărița Câmpulungului a efectuat o rectificare a actului.

Lasconi s-a împrumutat în an electoral

Și asta deoarece a apărut ceva în plus la capitolul Datorii, acolo unde an de an au fost menționate două credite contractate la Banca Transilvania. Iar plusul este de 25.000 de lei, un împrumut primit în acest an și care trebuie să fie returnat tot în 2024. Banii i-a primit de la un coleg de partid, actual și viitor consilier municipal.
Iar dacă tot a venit vorba de credite, e cert faptul că economista Elena Lasconi a procedat și la o refinanțare. Altfel nu se explică faptul că în declarația din acest an un credit de la bancă are indicat anul 2017 ca fiind cel al contractării, iar în actele din trecut este prevăzut anul 2013.
C.I.B.

Citește și Deşi primăriţa Câmpulungului spune că n-a avut niciodată colaborare cu PSD, şeful acestui partid o contrazice. Mînzînă: „Personajul Elena Lasconi este bipolar”

Citește și Arhitecta-şefă a Piteştiului răspunde industriaşilor Badea şi Pănescu: „Nu s-a blocat dezvoltarea oraşului, dimpotrivă, căutăm cele mai bune variante”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...