Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

Senator PNL Dănuţ Bica: „Consolidăm sistemul energetic naţional”

Senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica, vorbește despre sistemul energetic național:

Senator PNL Dănuţ Bica: „Consolidăm sistemul energetic naţional”

”Consolidăm sistemul energetic național! 152 de milioane de euro din Fondul pentru Modernizare sunt investiți pentru o infrastructură mai sigură și mai eficientă. Proiectele cheie sunt: Electrocentrala Ișalnița, județul Dolj (alimentare cu gaz), Modernizarea rețelelor de transport electricitate în Isaccea, județul Tulcea și mai multe localități din județul Giurgiu, precum și Rețea de distribuție electricitate în Bocșa, județul Caraș-Severin”.

În altă ordine de idei, mai trebuie spus că parlamentarul de Argeș a participat week-end-ul trecut la întâlnirea organizată la sediul PNL Costești, discuțiile fiind concentrate pe clarificarea noilor reglementări introduse de Legea 360/2023 și pe răspunsurile oferite la întrebările legate de recalcularea pensiilor. S-au abordat subiecte importante precum diminuarea pensiei anterioare și modul de calcul conform noii legi, iar atmosfera a fost una deschisă, orientată spre soluții.

Citește și Senator Dănuț Bica: ”Școlile românești beneficiază de investiții în modernizare”

Citește și Senator Dănuț Bica: ”Încasările statului vor crește, dar nu prin măriri de taxe, ci prin operaționalizarea multor servicii”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...