Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

Costin Ghiţă, preşedinte FC Muscelul Câmpulung: „Dorinţa şi atitudinea jucătorilor a lăsat de dorit… Suntem în discuţii cu jucători care au foarte multe jocuri în Liga I”

Întrebat despre victoria cu CS Mioveni, dar și despre cele două înfrângeri clare, scor 3-0, cu Corvinul Hunedoara și Metaloglobus, precum și despre următoarea confruntare din campionat, cea cu Chindia Târgoviște, Costin Ghiță, președintele de la FC Muscelul Câmpulung, ne-a declarat:

Costin Ghiţă, preşedinte FC Muscelul Câmpulung: „Dorinţa şi atitudinea jucătorilor a lăsat de dorit… Suntem în discuţii cu jucători care au foarte multe jocuri în Liga I”

„Despre Corvinul Hunedoara ştiam foarte bine ce echipă au și că sunt foarte bine pregătiți. Au un antrenor care cred că a fost revelația anului trecut. De fapt, atât antrenorul, cât și echipa au avut rezultate excelente. Ce pot să spun? Am avut un program până acum foarte greu. Am întâlnit echipe doar din top 6 Liga a doua. Dar, avem încredere că putem să obținem rezultate bune. Referitor la meciul cu Metaloglobus, este dezamăgitor rezultatul.

Pot să spun că puteam mai mult, dar dorința și atitudinea jucătorilor a lăsat de dorit. Despre următorul meci cu Chindia Târgoviște pot spune că este greu, vorbim despre două echipe care sunt în subsolul clasamentului. Ei vin după o victorie, iar noi venim după o înfrângere. Sperăm să facem rezultat bun. Sperăm să facem un joc bun, cel pe care l-am etalat cu ei și în Cupa României și să ne întoarcem cu rezultat pozitiv de la Târgoviste.
Obiectivul noii bănci tehnice este clar, salvarea de la retrogradare, nu ne gândim la altceva. Acum să vedem ce se va întâmpla. Avem discuții cu unii jucători pe care putem să-i aducem doar liberi de contract, pentru că altfel nu se poate. Suntem în discuții cu patru jucători care au foarte multe jocuri în Liga I și cu jucători din străinătate, dar acum nu pot să dau nume”.

Citește și Simona Halep, reacție după victoria de la Hong Kong: „A fost grozav!”

Citește și Gabriela Ruse, în optimi la WTA Hong Kong

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...