Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate.

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

A fost plasat, ca să nu spunem aruncat, pe locul 2 la Senat, după Mihai Coteț, noua vedetă liberală în plină ascensiune. Aproape că nu mai are importanță cine i-a făcut asta, Alina Gorghiu, Coteț, americanii sau Hezbollah, de vreme ce pentru cel supranumit și ”Blândul Ben” e terminus paradis în Parlamentul României.
Și totuși, Dănuț Bica va cădea, dacă nu în două picioare, măcar în unul, adică are promis un loc liniștit și destul de bănos în CNA. Da, ați citit bine, Argeșul s-ar putea să aibă un argeșean în Consiliul Național al Audiovizualului în persoana lui Dănuț Bica. Și, ca să fim rezonabili, Bica nu e chiar cea mai nepotrivită propunere, având în vedere echilibrul și eleganța dovedite și în politică.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Pe 11 octombrie se validează mandatele consilierilor din Piteşti

Citește și Surse. Candidaţii PSD Argeş la parlamentare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...