Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

Echipa PSD, prezentă la târgul „Rod cu Spor” de la Goleşti

A treia ediție a manifestării „Rod cu Spor”, organizată de Consiliul Județean Argeș la Muzeul Golești din Ștefănești, a reunit, vineri, 27 septembrie, aproape 100 de producători și meșteri populari din șase județe ale țării.

Echipa PSD, prezentă la târgul „Rod cu Spor” de la Goleşti

Au fost prezenți, alături de președintele CJ și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, fostul ministru al Agriculturii Petre Daea și directorul general AFIR, Ștefan Constantin.
Din echipa PSD Argeș prezentă la eveniment au făcut parte senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Pavelescu, Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu – vicepreședinții CJ, primari, consilieri județeni și locali.

„Îl felicit pe președintele Ion Mînzînă și Consiliul Județean pentru ideea pe care eu o consider extraordinară, de a organiza acest eveniment anual aici și nicăieri în altă parte! Poate exista rod cu spor fără muncă și credință? Împreună, noi, românii, ne bazăm existența pe muncă și pe credința noastră strămoșească. Ambiția mea ca ministru al Muncii este să reușim și datorită economiei sociale să reînvie meșteșugurile, să ne reîndrăgostim de meserii.”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

„Rod cu Spor este un eveniment care tinde să devină eveniment simbol pentru noi, pentru județul Argeș. Învățați-vă copiii să iubească România, noi astăzi, aici, asta încercăm. Să ne învățăm copiii să iubească produsele românești, să ne învățăm copiii să iubească meșteșugurile noastre, pentru că numai așa cred că putem avea un viitor în ceea ce înseamnă marea construcție europeană: păstrându-ne tradițiile, obiceiurile, fiind alături de copiii noștri în acest demers de a face din România acea țară minunată la care visăm cu toții.”, a declarat Ion Mînzînă.

„Când am preluat guvernarea ne-am dorit foarte mult să modernizăm agricultura românească. Și Guvernul Ciolacu a luat o decizie istorică: Ministerul Agriculturii să aibă practic 2% buget din PIB-ul României. În acest buget se regăsesc toate proiectele pentru fermierii români, pentru producătorii români și, bineînțeles, sunt și fonduri europene cu destinație prin programul național strategic direct către meșteșugari și către producătorii români.”, a declarat ministrul Florin Barbu.

„Aveți aici, în mijlocul dumneavoastră, un om politic valoros, doamna ministru Simona Bucura-Oprescu, cea care a reușit în acest an ceea ce nu au reușit guverne de-a lungul vremii. Să înceapă să plătească pâinea egalității și a respectului față de pensionari. Este extraordinar să intri în aluatul a 4,6 milioane de dosare de pensii și să le învârtești cu gândul de a găsi soluția ca bucuria să intre pe fereastra fiecărui pensionar. E o voință formidabilă a unui guvern extrem de capabil și interesat pentru destinele țării.”, a declarat Petre Daea.
M.S.

Citește și Ciolacu, despre Ponta: Nu a fost un premier prost, dar mai arogant decât acceptă românii

Citește și Ion Mînzînă: „Argeşul face un pas important spre un viitor mai verde şi mai sigur pentru elevii săi!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...