Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

Alina Gorghiu, după şedinţa cu liberalii: „Peste 45.000 de semnături strânse până acum pentru fiecare scrutin în parte”

La sfârșitul săptămânii trecute, Alina Gorghiu, ministra justiției și președinta PNL Argeș, a fost la pas prin Argeș. Pe 28 septembrie, liberalii s-au întrunit în cadrul ședinței Biroului Politic Județean, pentru a prezenta proiectele și rezultatele din ultima perioadă.

Alina Gorghiu, după şedinţa cu liberalii: „Peste 45.000 de semnături strânse până acum pentru fiecare scrutin în parte”

„Peste 45.000 de semnături strânse până acum pentru fiecare scrutin în parte: prezidențiale și parlamentare. Și nu ne oprim! Este un bilanț care arată mobilizarea și susținerea puternică din partea comunității. Semnalul clar că argeșenii au încredere în PNL, că își pun speranțele în candidații noștri pentru a aduce schimbări reale și eficiente în județul nostru. Mulțumesc argeșenilor pentru încredere și îi asigur că vom fi în continuare printre ei.”, a transmis președinta PNL Argeș.

Tot în acest weekend, ministra Alina Gorghiu și peste 50 de colegi au vizitat Muzeul Golești și au cumpărat produse locale de la târgul „Rod cu Spor”. „De la Corbi și Brăduleț, de la Curtea de Argeș sau Câmpulung Muscel până la Suseni, m-au impresionat acești ambasadori ai bunului gust! Tanti Maria, maica Parascheva de la Schitul Florica, Marian Săvulescu, Bibiana Stanciulov cu al său Magiun de Topoloveni sau Nela de la Călinești, toți îmi sunt dragi și îi respect pentru toată munca pe care o fac, pentru că știu să transmită tradițiile noastre dragi din generație în generație. Este foarte important ca toți acești antreprenori locali să aibă parte de și mai mult sprijin de la autoritățile argeșene, pentru ca produsele lor să ajungă la toți românii. Ei sunt cartea de vizită a județului nostru. Echipa PNL Arges este alături de ei și, împreună cu colegii liberali care au fost cu mine, vom sprijini atragerea de vizitatori în Argeș prin promovarea unor astfel de tradiții locale”, a spus Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu: „Cam 40 de ani va dura să vedem egalitatea dintre bărbați și femei”

Citește și Alina Gorghiu: De la 1 octombrie, cei sub control judiciar nu vor mai putea fugi din ţară

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...