Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

Argeșean reținut pentru șantaj. Ce a făcut ca să-și recupereze banii pierduți la păcănele

Marți, 1 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar de șantaj și de ultraj contra bunelor moravuri, și au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Argeșean reținut pentru șantaj. Ce a făcut ca să-și recupereze banii pierduți la păcănele

Citește și: Circulație închisă temporar pe o stradă din Pitești

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, s-a stabilit că la sfârșitul lunii iulie, în repetate rânduri, respectivul bărbat, din comuna Priboieni, l-ar fi amenințat pe reprezentantul unei săli de jocuri de noroc cu acte de violență și cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromițătoare pentru activitatea desfășurată.

Împricinatul ar fi amenințat, cu postarea pe o rețea de socializare, a unor mesaje și videoclipuri denigratoare, în care afirma că aparatele de joc tip slot-machine nu sunt verificate și sunt măsluite, scopul fiind de a-și recupera sumele de bani pe care le-a pierdut practicând jocuri de noroc.

Ca urmare a celor afirmate, persoana vătămată i-a remis bărbatului sumele de 20.000 de lei, respectiv 1.500 de euro și 5.000 de lei.

Ulterior, bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism în proximitatea sălii de jocuri de noroc, potrivit sursei citate.

În ziua de 1 octombrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 2 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește și: Pitești. Final de sezon în Ștrand. Gata cu bărcile și trenulețul

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...