Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

Dincolo de timp. Arta ca identitate

Expoziția de pictură „Dincolo de timp – Arta ca identitate”, semnată de Mariana Cîmpeanu, se va desfășura în perioada 3-30 octombrie la Galeria Romană din București.

Dincolo de timp. Arta ca identitate

Citește și: Pitești. Balon meteo lansat în stratosferă de elevii de la „Costin D. Nenițescu”

Vernisajul va avea loc joi, 3 octombrie, la ora 18:00, scriu cei de la evz.ro. Evenimentul se bucură de prestigioasa susținere a Academiei Oamenilor de Știință din România.

Potrivit sursei citate, pe tot parcursul expoziției sunteți așteptați la activități multiple ce vor susține și întări demersul plastic al Marianei Cîmpeanu: ateliere pentru publicul iubitor de artă, dialoguri culturale pe teme variate și interdisciplinare susținute de invitați de elită, întâlniri cu artista, precum și inițiative de binefacere.

Programul evenimentelor:

Deschiderea expoziției este prezidată de Prof. univ. dr. ing. Doina Banciu, Președintele Academiei Oamenilor de Știință din România. Ne onorează prezența Prof. univ. dr. Ioan Cristescu, Director General al  Muzeului Național al Literaturii Române.

Vineri, 4 octombrie: 10.00-23.00 | Noaptea Albă a Galeriilor

Sâmbătă, 5 octombrie: 11.00-13.00: Atelier de artă „AOSR alături de copii”| 18.00-23:00, Noaptea Albă a Galeriilor: Atelier de artă „Semne și însemne” (între orele19:00 și 22:00)

Marți, 8 octombrie: 11.00-17.00 | Atelier de artă realizat în colaborare cu grupul de susținere „Bucuria vindecării”, coordonat de dna Cătălina Lițu.

Joi, 10 octombrie:16.00-18.00 – Dialog cultural „Arta între Filosofie și Teologie”.

Evenimentul va fi prezidat de prof. univ. dr. Mihai Bădescu, președinte Secția a X-a Filosofie, Teologie, Psihologie a Academiei Oamenilor de Știință din România.

Lansare de carte „Muguri de tăcere” | Autor – Gheorghe Dănișor (membru titular AOSR), traducere – Diana Dănișor (membru asociat AOSR), grafică – Mariana Cîmpeanu (membru asociat AOSR), recită actrița Adriana Guluțanu.

(Articol preluat)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită