Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

Muscelul Câmpulung are meci greu sub Turnul Chindiei

Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 11, FC Muscelul Câmpulung va susține un joc extrem de important în deplasare, contra Chindiei Târgoviște.

Muscelul Câmpulung are meci greu sub Turnul Chindiei

Fotbaliștii musceleni au moralul zdruncinat după eșecul suferit în runda precedentă, în jocul cu Metaloglobus, elevii lui Marius Bratu fiind învinși cu 3-0.

Diferența a fost făcută de experiența și valoarea bucureștenilor, care au știut să speculeze slăbiciunile defensivei muscelene.

După opt etape disputate, Muscelul Câmpulung ocupă locul 20 și are 6 puncte acumulate.

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște a obținut, în etapa a 8-a, cea mai categorică victorie din actualul sezon de Liga 2, învingând ultima clasată, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 3-0, echipă care venea după umilința cu 0-7 de la Metaloglobus București.

Cu 9 puncte acumulate în primele opt meciuri ale acestui sezon de Liga 2, Chindia ocupă locul 16 în clasament, la fel cum au și nou-promovata Metalul Buzău și pretențioasa FC Argeș, ambele stând ceva mai bine la golaveraj.

FC Muscelul și Chindia s-au mai întâlnit pe 14 august, la Câmpulung, în turul 3 al Cupei României, argeșenii câștigând cu 2-0.

Citește și: David Popovici se implică în campanii umanitare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită