Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

David Popovici se implică în campanii umanitare

Înotătorul David Popovici continuă să se implice și în campanii umanitare. Primul pas pe care campionul european și olimpic la natație l-a făcut a fost să-și doneze echipamentul purtat la Jocurile Olimpice de la Paris și cu care a câștigat cele două medalii, aurul la 200 de metri liber și bronzul la 100 de metri liber.

David Popovici se implică în campanii umanitare

Echipamentul a fost donat fundației Hope and Homes for Children și va fi expus timp de zece zile în centrul comercial AFI Cotroceni.

Sportivul a anunțat pe rețelele de socializare că a strâns 60.000 de euro, adică peste 50% din suma pe care și-a propus să o adune, 115.000 de euro.

Înotătorul David Popovici vrea ca din banii strânși din donații, și anume 115.000 de euro, să construiască o casă pentru 11 copii cu nevoi speciale care se află într-un centru de plasament din Sectorul 5 al Capitalei.

„Emoția de a fi pe podium, la Jocurile Olimpice 2024, purtând cu mândrie tricolorul, va rămâne pentru totdeauna în inima mea.

V-am simțit alături de mine și vă mulțumesc! Dincolo de victoriile care se măsoară în medalii, există alte bătălii – mai importante, dar mai tăcute -, care se văd rar, dar care au un impact uriaș.

Din inima mea, pentru casa a 11 copii, astăzi donez cu bucurie echipamentul pe care l-am purtat pe podium, pentru ca ei să crească într-un mediu cald şi adaptat nevoilor lor”, a transmis David Popovici, potrivit Agerpres.

Citește și: FC Argeș Basketball a transferat un coordonator de talie internațională

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită