Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

Prezentatoarea Simona Țăranu suferă de o boală autoimună

Simona Țăranu, frumoasa prezentatoare de sport, recunoaște că televiziunea a schimbat-o radical, după aproape 13 ani de muncă.

Prezentatoarea Simona Țăranu suferă de o boală autoimună

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Simona Țăranu de la DigiSport povestește cum trăiește, de ani de zile, cu o boală autoimună.

”Am avut colegi din multe regiuni ale țării, am descoperit oameni și caractere și am încercat să văd partea frumoasă în toate. Indiferent de criticile și mustrările pe care le-am primit. Toate m-au ajutat să construiesc.

În altă ordine de idei, am învățat să trăiesc cu o boală autoimună. Poate fi ținută din frâu dacă ești responsabil și nu sari peste tratament. Acum prioritizez mai mult nevoile mele. Îmi ascult organismul și îi ofer pauză și momente de liniște, chiar și într-o perioadă mai aglomerată.

Momentele de liniște sunt foarte importante, deși sunt o persoană activă și îmi place să ies din zona de confort. Sunt perioade în care țin boala sub control cu tratament medicamentos, dar odihna, liniștea și desprinderea de cotidian ajută enorm.

Dacă privesc viața mea de până acum, realizez că nu ar trebui să îndrăznesc să mă revolt, să fiu nemulțumită sau să comentez în vreun fel. Am simțit dragostea lui Dumnezeu și cred că nu am cunoscut suferința cu adevărat”, a declarat Simona Țăranu, prezentatoarea știrilor sportive de la DigiSport.

Citește și: Gabriela Ruse, în optimi la WTA Hong Kong 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită