Web Analytics
scris luni, 30.09.2024

Adrian Miuțescu: „Vrem să ajungem în Parlament pentru a nu lăsa puterea să derapeze”

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a participat la o emisiune televizată unde a explicat cum s-a ajuns la o alianță de dreapta, formată din partidele Forța Dreptei, Mișcarea Populară și Alternativa Dreaptă.

Adrian Miuțescu: „Vrem să ajungem în Parlament pentru a nu lăsa puterea să derapeze”

Citește și: Deputatul Adrian Miuțescu: „Avem toate motivele să-l susținem pe Ludovic Orban la prezidențiale”

Cele trei partide vor participa la alegerile parlamentare pe listele de candidați ale Forța Dreptei și îl susțin la prezidențiale pe Ludovic Orban – fost prim-ministru și președinte al partidului Forța Dreptei.

Noi pentru asta milităm, să ajungem în Parlament pentru a nu lăsa puterea să derapeze. Singura formulă pe care am putut să o realizăm, după mai multe negocieri, a fost o alianță între trei partide: Forța Dreptei, PMP și Alternativa Dreaptă. Vom veni cu un program pentru a combate derapajele care vor fi realizate din 2025. Venim și cu un candidat la președinție capabil să se bată pentru aceste lucruri.

Ludovic Orban nu a ținut să candideze la președinție, au fost mai multe discuții. Dar, până la urmă, celelalte propuneri nu s-au concretizat și singurul care a luat taurul de coarne a fost Ludovic Orban- dispus să se bată pentru ideile și valorile de dreapta.

Vom face congresele celor trei partide și vom aproba statutar toate aceste candidaturi”– a declarat deputatul Adrian Miuțescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită