Web Analytics
scris luni, 30.09.2024

Șoferul care a provocat accidentul la Valea Mare – Pravăț era beat

Polițiștii au transmis că șoferul care a produs ieri accidentul de la Valea Mare Pravăț era băut.

Șoferul care a provocat accidentul la Valea Mare – Pravăț era beat

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au fost sesizați despre un eveniment rutier pe DN 73, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, în cadrul căruia un autoturism a ieșit în afara carosabilului.

Citeşte şi: Parcurile din Piteşti, închise temporar. Trivalea şi Lunca Argeşului, zone cu risc crescut

Din verificări a rezultat că un bărbat de 41 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, având direcția de deplasare Brașov spre Câmpulung, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă spre dreapta.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a suferit leziuni.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, au rezultat indicii cu privire la consumul de alcool, valoarea rezultată fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea condițiilor necesare pentru răspunderea penală, în privința valorii alcoomiei în sânge, prin analize de laborator”, transmite IPJ Argeș.

Un eveniment rutier a avut loc duminică, 29 septembrie, la ora prânzului, în Argeş. Este vorba despre un accident rutier produs în localitatea Valea Mare Pravăț, acolo unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire a incendiilor, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a evaluat o persoană.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită