Web Analytics
scris duminică, 29.09.2024

România a câștigat 10 medalii de aur la Olimpiada Internațională de Chimie Aplicată din Indonezia

Elevii olimpici români au câștigat 10 medalii de aur la Olimpiada Internațională de Chimie Aplicată (IAChO) 2024 din Bandung, Indonezia, anunță într-o postare pe Facebook profesoara coordonatoare a acestora, Daniela Bogdan. Cei 10 elevi sunt de la Colegiul Național „Sfântul Sava” din București.

România a câștigat 10 medalii de aur la Olimpiada Internațională de Chimie Aplicată din Indonezia

Echipa Colegiului Național „Sfântul Sava” se întoarce victorioasă de la ediția a IV-a a Olimpiadei Internaționale de Chimie Aplicată (IAChO), desfășurată în perioada 26-29 septembrie 2024 la Bandung, Indonezia, cu premii! Echipa CNSS a obținut medalii de aur prin toți cei zece reprezentanți”, scrie profesoara în postarea pe Facebook.

Citește și: Parterul și subsolul unui bloc din Pitești au fost inundate. La fel și depozitul unui spațiu comercial

Premiile obținute de elevii români: Dumitrașcu Diana – Medalie de aur; Mircea Maria Ioana – Medalie de aur; Sǎlǎgean Ruxandra Maria – Medalie de aur; Guşițǎ Mihnea Costin – Medalie de aur; Bonca Andra Teodora – Medalie de aur; Constantin Francesca Alexandra – Medalie de aur; Cumpǎnǎşoiu Denisa Gabriela – Medalie de aur; Sterpu Liviu Alexandru – Medalie de aur; Androne Otilia Maria – Medalie de aur; Ionițǎ Alexia Maria – Medalie de aur.

Foto: Facebook Daniela Bogdan

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită