Web Analytics
scris sâmbătă, 28.09.2024

Donald Trump amenință Google cu anchete penale, în cazul în care va fi reales președinte

Donald Trump amenință Google cu anchete penale, în cazul în care va fi reales președinte. Fostul președinte susține că Google o favorizează pe Kamala Harris și afișează articole negative despre el.

Donald Trump amenință Google cu anchete penale, în cazul în care va fi reales președinte

Citește și Meterologii avertizează că vom avea parte de o iarnă neobişnuită

Fostul președinte american a declarat vineri că va instrumenta Departamentul de Justiție să deschidă anchete penale împotriva Google, în cazul în care va fi reales în funcție. Declarația lui Donald Trump reprezintă cea mai recentă amenințare de a-și exercita puterea președinției pentru a se răzbuna pe diverse companii sau persoane, notează The Guardian.

S-a stabilit că Google a folosit ilegal un sistem de dezvăluire și afișare numai a poveștilor proaste despre Donald Trump, unele inventate în acest scop, în timp ce, în același timp, dezvăluie doar povești bune despre tovarășa Kamala Harris. Aceasta este o activitate ilegală și sperăm că Departamentul de Justiție îi va urmări penal pentru această interferență flagrantă în alegeri. Dacă nu, și sub rezerva Legilor țării noastre, voi cere urmărirea lor în justiție, când voi câștiga alegerile și voi deveni președinte al Statelor Unite”, a anunțat Trump.

Google a negat informațiile și a transmis că nu manipulează rezultatele căutării în beneficiul unei anumite părți. ”Ambele site-uri web de campanie apar în mod constant în partea de sus a Căutării pentru interogări de căutare relevante și comune”, a precizat compania într-un comunicat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită