Web Analytics
scris miercuri, 25.09.2024

Jurnalistul Dan Tăpălagă, un articol despre toaleta preferată a lui Klaus Iohannis

Articolul jurnalistului Dan Tăpălagă de la renumita publicație de presă UM 4 Media despre toaleta preferată a lui Klaus Iohannis ar merita premiul pentru cel mai bun articol jurnalistic al anului, conform Evenimentul Zilei.

Jurnalistul Dan Tăpălagă, un articol despre toaleta preferată a lui Klaus Iohannis

Conform editorialului, chiar la începutul primului său mandat, în timpul unei deplasări oficiale la New York, administrația prezidențială s-a confruntat cu o solicitare surprinzătoare din partea lui Iohannis. Acesta a cerut ca hotelul unde urma să fie cazat să fie dotat cu o toaletă a cărei înălțime să corespundă exact unor preferințe personale. Angajații președinției, împreună cu cei ai ambasadei, au petrecut zile întregi în căutarea toaletei perfecte.

Citește și: Acuzaţii grave ale unei mămici! La Şcoala 13 din Piteşti înscrierea copiilor la clasa zero s-ar face pe bază de plic

„Curajul pe care îl demonstrează Dan Tăpălagă , identic cu cel consacrat de Corneliu Vadim Tudor, ne arată că fondurile primite de publicație de la diverse ambasade occidentale sunt pe deplin justificate. Să ai o sursă de încredere care să-ți povestească despre preferințele lui Klaus Iohannis în alegerea hotelurilor în funcție de dimensiunea și înălțimea vasului de toaletă reprezintă, în mod cert,  rezultatul a sute de ore de investigație.

Ce m-a apucat să remarc un articol despre veceuri publicat de G4 Media? Mirosul de latrină? Nu! Ci amintirea unui stil de presă ilustrat în anii ‘90 de săptămânalele „Europa” și „România Mare”. Demult nu am mai citit un astfel de fonfleu mediatic. Mă aștept ca acest serial jurnalistic de excepție să continue cu detalii despre calitatea scaunului lui Klaus Iohannis, sursele lui Dan Tăpălagă având capacitatea de a oferi informații mult mai detaliate decât ne putem imagina”, putem citi în articolul publicat de Evenimentul Zilei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...