Web Analytics
scris marți, 24.09.2024

Până pe 30 septembrie se pot depune proiectele pentru Bugetarea participativă

Până pe 30 septembrie se pot depune proiectele pentru Bugetarea participativă

Sunt ultimele zile pentru depunerea proiectelor în cadrul Bugetării Participative, ediția a IV-a.

Primăria Municipiului Pitești reamintește că 30 septembrie 2024 este termenul limită pentru a propune și a înscrie proiecte pe platforma dedicată: https://eportal.primariapitesti.ro/…/portal+bugetare….

Propunerile trebuie să se încadreze în următoarele domenii: infrastructură, parcuri și spații verzi, mobilitate și siguranța circulației, amenajarea spațiilor publice, infrastructură educațională și socială sau Smart City.

Citește și Ora de iarnă 2024. Când vom da ceasul înapoi anul acesta

Prima ediție a procesului de bugetare participativă, la Pitești, s-a desfășurat în perioada martie – iunie 2022, câștigător fiind proiectul „Amenajare teren multifuncțional pentru fotbal/baschet/tenis, în spațiul viran de pe strada Cornel Chiriac”.

În perioada septembrie – decembrie 2022 a avut loc a doua ediție a procesului de bugetare participativă, în urma căreia propunerea de proiect „Teren multifuncțional pentru fotbal / baschet / tenis – cartier Tudor Vladimirescu” a obținut cele mai multe voturi ale cetățenilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...