Web Analytics
scris duminică, 22.09.2024

Piteşti. Trei agenţi de pază prinşi băuţi în post, iar altul dormea

În perioada 16-22 septembrie, polițiștii argeșeni au verificat modul de organizare a pazei la obiective (din comerț, centre comerciale, pariuri sportive și jocuri de noroc, unităţi de tip industrial, şcoli), iar la sfârșitul săptămânii au controlat și cum este executată paza de personalul aflat în serviciu. A fost vorba de peste 100 de agenţi de pază.

Piteşti. Trei agenţi de pază prinşi băuţi în post, iar altul dormea

Citeşte şi: Argeș. Tânără de 26 de ani, prinsă de radar când mergea cu 119km/h în localitate

Exemplu: în noaptea de 19 spre 20 septembrie, polițiștii compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Secției 3 Pitești au verificat 17 obiective, dintre care 8 unități de învățământ, 4 unități de cazare, 2 obiective de tip industrial și unul de agrement.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş, cu acest prilej ei au constatat patru abateri, sancționate cu amenzi în valoare totală de 800 de lei, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor.

Ce s-a descoperit: 3 agenți de pază se aflau sub influența alcoolului, cu valori rezultate în urma testării de 0,45, 0,56 și 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat; un agent de pază depistat dormind.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...