Web Analytics
scris sâmbătă, 21.09.2024

Călineşti. Primarul Mihai Georgescu a ieşit la curăţenie alături de peste 200 de elevi

Sâmbătă, 21 septembrie, în cadrul acțiunii „Let’s Do It, Romania!”, peste 200 de elevi de la toate școlile din Călinești au ieșit alături de echipa Primăriei Călinești să facă localitatea (mai) curată.

Călineşti. Primarul Mihai Georgescu a ieşit la curăţenie alături de peste 200 de elevi

Citeşte şi: Bravo lor! ISU Argeş, Jandarmeria şi Garda de Mediu au strâns gunoaiele de pe spaţiile publice

Primarul comunei, Mihai Georgescu, spune că prin acţiunea respectivă, pe lângă curăţenia făcută, şi-a propus să tragă un semnal de alarmă asupra degradării simțului civic al multora dintre consăteni.

„Am strâns aproape 500 de saci cu peturi, hârtii și alte deșeuri, beneficiind și de ajutorul a numeroși călineșteni care s-au raliat demersului nostru menit să-i determine pe toți cetățenii să conștientizeze că aruncarea deșeurilor la întâmplare reprezintă un adevărat atentat la sănătatea tuturor și un pericol din ce în ce mai grav la adresa mediului înconjurător, care poate fi degradat ireversibil!

Citeşte şi: A început la Piteşti festivalul ştiinţelor! Sute de elevi îşi prezintă ideile şi proiectele

Prezența unui număr atât de mare de tineri este un fapt încurajator, pentru că ei reprezintă viitorul comunității. Prin implicarea lor de astăzi, prin determinarea lor, au demonstrate că pot schimba în foarte bine ziua de mâine!” – a transmis pe pagina de Facebook primarul în funcţie, Mihai Georgescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...