Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

Vecinul i-a lovit câinele. Argeșeanul s-a ales cu dosar penal

Vecinul i-a lovit câinele. Argeșeanul s-a ales cu dosar penal

Un bărbat din Argeș a lovit câinele vecinei sale. Femeia a chemat poliția.

În ziua de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au fost sesizați de către o femeie din comuna Ștefan cel Mare. Femeia le-a povestit că vecinul său i-a lovit câinele, în zona capului, cu un obiect contondent. Polițiștii s-au deplasat la locuința femeii, unde au constat că animalul de rasă comună, cu vârsta de circa 13-15 ani, prezenta sânge în zona capului. A fost chemat medicul veterinar din comună.

Bărbatul în cauză, de 66 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, a fost condus la sediul poliției. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de rănirea cu intenție a animalelor, conform art. 25, alin. 2, lit.d din Legea 205/2004R privind protecția animalelor, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...