Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

Efectul pagerelor explodate în Liban: ”Acum ne este frică de telefoane și laptopuri”

După ce pager-ele și walkie-talkie-urile au explodat în Liban, oamenii din capitala Beirut țării sunt precauți când vine vorba de cumpărarea de noi aparate electronice, arată un reportaj The Times. Proprietarul unui magazin spune că e puțin probabil să vândă vreun telefon prea curând: ”săptămâna aceasta, a ține în mână unele dispozitive electronice e ca și cum ai ține în mână o bombă. Sunt libanez, sunt obișnuit cu asta, dar ceea ce s-a întâmplat a fost ieșit din comun”.

Efectul pagerelor explodate în Liban: ”Acum ne este frică de telefoane și laptopuri”

Citește și: Cornel Dinu, internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias

În tot orașul, viața revine la normal, deși locuitorii săi sunt precauți. Acest lucru se agravează atunci când în Beirut se aud ceea ce par a fi două bubuituri sonice ale avioanelor de luptă.

Ziad Tabbara, 61 de ani, care conduce un magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați, nu intenționează să închidă. El este mai îngrijorat de profiturile stagnante în contextul crizei economice de cinci ani din Liban. „Acum ne temem de lucruri care nu ar trebui să ne sperie, cum ar fi telefoanele și laptopurile”, spune el.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...