Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

Numărul de bilete alocate românilor pentru meciul dintre Cipru și România a fost suplimentat

Federația Română de Fotbal (FRF) a confirmat suplimentarea biletelor destinate fanilor români pentru meciul de fotbal din cadrul Ligii Națiunilor, între Cipru și România, programat în luna octombrie. După ce biletele inițiale s-au epuizat în doar 75 de minute, FRF, prin negocieri cu Federația de Fotbal din Cipru, a reușit să obțină încă 700 de locuri pentru suporterii români. Aceste bilete sunt acum disponibile pe platformele bilete.frf.ro și bilete.ro, ceea ce le oferă fanilor oportunitatea de a asista la meciul programat pe 12 octombrie pe AEK Arena din Larnaca.

Numărul de bilete alocate românilor pentru meciul dintre Cipru și România a fost suplimentat

Inițial, au fost alocate 828 de bilete pentru suporterii români, la prețul de 50 de lei pe bilet, cu o limită de 8 bilete pe comandă. Odată ce procesul de achiziție este finalizat, Federația de Fotbal din Cipru va personaliza biletele, urmând ca acestea să fie distribuite cumpărătorilor până la data de 8 octombrie 2024.

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis

Echipa națională a României vine după o victorie importantă împotriva Lituaniei, cu scorul de 3-1, într-un meci disputat în fața a aproape 30.000 de spectatori. Golurile decisive au fost marcate de Răzvan Marin și Alexandru Mitriță, consolidând astfel poziția României în clasamentul grupei din Liga Națiunilor​.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...