Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Echipa PSD Argeş, la Expopastoralis – sărbătoarea răvăşitului de la Rucăr

Echipa PSD a fost prezentă duminică, 15 septembrie, la Rucăr, acolo unde a avut loc o nouă ediție a tradiționalei sărbători Expopastoralis – sărbătoarea răvășitului. Ca în fiecare an, pe mese au stat bucate tradiționale și produse de artizanat realizate cu migală de rucăreni, iar tinerii cu rezultate bune la învățătură au fost premiați.

Echipa PSD Argeş, la Expopastoralis – sărbătoarea răvăşitului de la Rucăr

Echipa social-democrată a fost reprezentată de deputatul Remus Mihalcea – prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Mariana Stocheci, deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședinții CJ Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, directorul general adjunct Romsilva, Olavi Nițescu, directorul general ABAAV, Bogdan David, alături de primari din zonă, consilieri județeni, consilieri municipali din Câmpulung și consilieri locali.
„Felicitări primarului comunei Rucăr, Ionel Dulamă, Consiliului Local și gospodarilor din Rucăr pentru această sărbătoare de renume!”, a fost mesajul transmis de Marius Nicolaescu, vicepreședintele CJ Argeș.
M.S.

Citește și Liceul „Dacia” din Pitești va fi reabilitat energetic

Citește și Anul şcolar a început pentru elevii comunei Bârla în condiţii deosebite

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...