Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Primarul Gentea: „Suntem în avans cu lucrările de reabilitare a Teatrului de Vară”

Comisia de atribuire de denumiri a județului Argeș a avizat proiectul de hotărâre al Consiliului Local Pitești pentru ca Teatrul de Vară din Parcul Ștrand să poarte numele celebrului naist Gheorghe Zamfir. Primarul Piteștiului a fost în teren să verifice stadiul lucrărilor.

Primarul Gentea: „Suntem în avans cu lucrările de reabilitare a Teatrului de Vară”

„După ce maestrul Gheorghe Zamfir și-a dat acordul, am reușit încă un pas important în procedura prin care Teatrul de Vară din Ștrand să poarte numele marelui naist român! Comisia de atribuire de denumiri a Județului Argeș a avizat favorabil solicitarea transmisă de noi. Am fost în teren și vă asigur că suntem în avans și cu lucrările de modernizare și de reabilitare a teatrului, abia așteptăm să ne bucurăm împreună, la inaugurare! Vom avea cel mai modern Teatru de Vară din România!”, a transmis Cristian Gentea.
Teatrul de Vară din Ștrand este reabilitat cu bani de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Au fost alocați 2.756.478,51 lei.
M.S.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...