Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Deputatul Adrian Miuţescu: „Continuăm discuţiile cu PMP şi REPER. Doamna Lasconi nu a reuşit să se impună în partid”

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a explicat la o emisiune de la un post local de televiziune cum au decurs negocierile cu celelalte partide de dreapta, în această perioadă.

Deputatul Adrian Miuţescu: „Continuăm discuţiile cu PMP şi REPER. Doamna Lasconi nu a reuşit să se impună în partid”

Dl. Miuțescu a dat amănunte din negocierile eșuate cu USR, spunând că în următoarele zile vor continua discuțiile cu cei din PMP și REPER, pentru constituirea unui pol de dreapta.
„Fac parte din echipa de negociere a partidului Forța Dreptei. Acum o lună am participat la o întâlnire, la sediul USR, cu doamna Lasconi, prin care am încercat să continuăm colaborarea de la alegerile locale – Alianța Dreapta Unită. Ne-am gândit că astfel avem o șansă mai mare atât la președinție, cât și pentru a configura o majoritate parlamentară din 2025. S-a ajuns la discuția privind listele parlamentare. Noi am venit cu o propunere, doamna Lasconi nu a fost de acord, a venit cu alta, mai dezavantajoasă pentru noi. Ne-am retras și am avut o discuție cu colegii în Consiliul Național Forța Dreptei și am considerat că e mai importantă unitatea dreptei decât câteva posturi de parlamentari. Și atunci am acceptat varianta propusă de doamna Elena Lasconi.

Am așteptat câteva zile să ne dea un răspuns, iar la vreo săptămână am văzut declarațiile din presă că nu mai face nicio alianță cu nimeni. Bănuiesc că nu a reușit să se impună în partid și a fost obligată să nu mai meargă cu nimeni. După părerea mea, șansele doamnei Lasconi să ajungă în turul al doilea la prezidențiale s-au diminuat, a pierdut o susținere de câteva procente. La ora actuală suntem într-o negociere cu celelalte partide de dreapta: PMP și REPER. Noi încercăm să facem un pol de dreapta capabil să apere interesele întreprinzătorilor, oamenilor de dreapta, economiei liberale. Pentru că mi-e teamă că în anii următori, din cauza foamei de bani, vor fi măsuri care vor afecta oamenii de afaceri și micii întreprinzători” – a declarat deputatul Adrian Miuțescu.
M.S.

Citește și Deputatul Adrian Miuțescu, mesaj de Ziua Pompierilor: „Vă mulțumesc pentru munca voastră neobosită”

Citește și Deputatul Adrian Miuțescu: „Ministrul Muncii i-a păcălit pe pensionari”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...