Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Costin Ghiţă, preşedinte la FC Muscelul Câmpulung: „Noul antrenor Marius Bratu are ca obiectiv menţinerea echipei în Liga a doua”

Costin Ghiță, președintele de la FC Muscelul Câmpulung, ne-a vorbit despre schimbarea băncii tehnice, despre noul antrenor, despre despărțirea de Costin Lazăr, cel care a promovat echipa în liga secundă și despre victoria cu CS Mioveni din campionat:

Costin Ghiţă, preşedinte la FC Muscelul Câmpulung: „Noul antrenor Marius Bratu are ca obiectiv menţinerea echipei în Liga a doua”

”Marius Bratu este noul antrenor al echipei Muscelul Câmpulung. Are contract până în vara anului 2025 și are ca obiectiv menținerea echipei în Liga a doua. Motivul pentru care ne-am despărțit de antrenorul Costin Lazar a fost neîndeplinirea obiectivului principal al echipei, și anume accederea în grupele Cupei României.
Au mai contat și discuțiile care au apărut în urma eșecului cu Sănătatea Cluj din Cupa României, dar am preferat să rămânem prieteni decât să existe alte contre. A fost o despărțire pe cale amiabilă. Chiar dacă avem acum un nou antrenor, până în iarnă lotul de jucători rămâne același, poate doar să mai vină un jucător, atât. Despre victoria cu CS Mioveni vreau să spun că a fost una supermuncită de băieți, a fost vorba despre dăruire foarte mare, exact ce le-am cerut. Au arătat în acest meci ambiție, dăruire și devotament. Dar nu trebuie să ne îndoim de meritele antrenorului Costin Lazăr, pentru că până marți echipa a fost pregătită de el.

După ce totul s-a terminat între noi, echipa a fost pregătită de secunzi. Dar, repet, meritul acestei victorii îl are antrenorul Costin Lazăr. Chiar dacă a fost o vreme foarte rea la Câmpulung în ultimele zile, iată că lumea a venit la stadion și a susținut echipa. Se vede când jucăm acasă, exact ce spuneam și săptămânile trecute, pentru că una este să jucăm la Câmpulung, în fața propriilor suporteri, pe terenul nostru, alta este să mergem meci de meci în deplasare”.

Citește și Costin Ghiță, președintele FC Muscelul Câmpulung: „A fost un meci echilibrat, disputat pe un teren foarte greu”

Citește și Fotbalistul argeșean Dan Nistor face furori în primul eșalon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...