Web Analytics
scris miercuri, 18.09.2024

Secretara de la Universitatea de Medicină, găsită moartă într-un lac

Secretara  de la Universitatea de Medicină a fost dată azi dispărută. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost găsită fără viață într-un lac din București, conform unui anunț făcut de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Secretara de la Universitatea de Medicină, găsită moartă într-un lac

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 2 au fost cei care au descoperit trupul neînsuflețit al femeii. În prezent, cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care investighează circumstanțele exacte ale decesului.

Citește și: Medicul stomatolog care a agresat-o pe influencerița Lolrelai a fost condamnat la zece ani de închisoare

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu precizie cauzele morții și dacă există suspiciuni de omor sau alte infracțiuni asociate acestui eveniment tragic. Detaliile suplimentare despre modul în care femeia a ajuns în lac sau motivele posibile din spatele dispariției și decesului urmează să fie clarificate pe parcursul investigațiilor.

Vali Cătălina Matei, în vârstă de 43 de ani, a fost raportată dispărută după ce a plecat de acasă în noaptea trecută și nu a mai revenit. „În cursul zilei de 18.09.2024, în jurul orelor 00:00, a plecat de pe raza Sectorului 2 și nu a mai revenit la adresă până la momentul semnalării”, se arată pe site-ul Poliției Române. 

Citește și: Pitești: Depistat de polițiști la scurt timp după agresarea unei persoane și reținut

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...