Web Analytics
scris miercuri, 18.09.2024

Un nou val de explozii în Liban – După pagere, au explodat și dispozitivele walkie-talkie folosite de Hezbollah

Noi explozii au zguduit Beirutul și alte orașe libaneze, inclusiv în apropierea unei înmormântări organizată de Hezbollah, în contextul unei serii de atacuri cu pagere.

Un nou val de explozii în Liban – După pagere, au explodat și dispozitivele walkie-talkie folosite de Hezbollah

Citește și: Cornel Dinu, internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias

Explozii care au vizat stații walkie-talkie utilizate de Hezbollah s-au produs în mai multe orașe din Liban, iar primele informații indică un număr necunoscut de victime.

O sursă din cadrul Hezbollah a confirmat că atacurile au vizat stațiile walkie-talkie utilizate de grup. O sursă de securitate de rang înalt a declarat că exploziile au fost „de mici dimensiuni”, similare cu atacurile de ieri.

Atacul de amploare a avut loc la doar o zi după ce peste 2 800 de persoane au fost rănite și 12 au fost ucise de explozia unor pagere în tot Libanul. Atât Hezbollah, cât și guvernul libanez au dat vina pe Israel pentru atac, primul promițând o „pedeapsă corectă” pentru explozie.

Citește mai mult Un nou val de explozii în Liban – După pagere, au explodat și dispozitivele walkie-talkie folosite de Hezbollah

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...