Web Analytics
scris miercuri, 18.09.2024

Un român a murit la Oktoberfest. Muncitorul avea 22 de ani

Un tragic accident a avut loc luni la Oktoberfest-ul din Munchen, unde un muncitor român de 20 de ani și-a pierdut viața în timpul unui test pe un montagne russe. Tânărul a fost lovit de o gondolă aflată în mișcare la viteză maximă, au declarat pompierii care au intervenit la fața locului. Incidentul a avut loc înainte ca atracția să fie deschisă publicului la celebrul festival.

Un român a murit la Oktoberfest. Muncitorul avea 22 de ani

Citește și: DGA. Un polițist și-a recunoscut fapta. A divugat date personale

Incidentul s-a produs luni pe Theresienwiese, locul tradițional de desfășurare al Oktoberfest-ului, unde tânărul muncitor, Sebastian J., lucra la testarea roller coaster-ului „Olympia-Looping”. Publicația germană Bild relatează că Sebastian a fost lovit mortal de o gondolă aflată în mișcare, în timpul unei probe de siguranță pentru această atracție renumită pentru cele cinci bucle și viteza mare.

Accidentul a fost deosebit de grav, Sebastian fiind lovit cu violență de gondola care se deplasa la viteză maximă, ceea ce i-a provocat răni fatale la cap și alte leziuni severe. După impact, tânărul a rămas prins sub sinele roller coaster-ului, iar echipele de intervenție au fost chemate de urgență la fața locului pentru a încerca să îl salveze, însă rănile au fost incompatibile cu viața.

Accidentul fatal s-a produs în timpul pregătirilor pentru Oktoberfest, care urmează să înceapă pe 21 septembrie, pe Theresienwiese, locul de desfășurare al festivalului. Tânărul muncitor român, Sebastian J., a fost lovit de o gondolă în mișcare în timp ce lucra la testarea roller coaster-ului „Olympia-Looping”. Deși echipele de intervenție au sosit rapid și i-au acordat primele îngrijiri, starea sa era critică, iar manevrele de resuscitare efectuate pe drum spre spital nu au reușit să îi salveze viața.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...